Workshops

  1. Kijk, zo gaat het schilderen op zijde
   Will demonstreert de techniek.

   Workshops in Portugal.

   Will Kellermann heeft een atelier in Portugal. Regelmatig organiseert zij workshops, altijd met een leuk thema. Interessant voor gevorderden zowel als beginners. Deze workshops zijn ideaal voor kleine groepen tot 10 personen .
   Will Kellermann legt in haar workshops niet de nadruk op techniek of mooie plaatjes maken, maar werkt aan de vrijheid van de creativiteit die ieder mens in zich heeft. Haar workshops hebben thema's als "Schilderen met het brede gebaar", of "Kleur, vlak en lijn", "Hundertwasser en vrijheid" , "Abstract of figuratief". In Portugal is het vaak 'buiten schilderen' (Plein Air) in acryl, olieverf of aquarel.
   Speciale werkthema's kunnen in overleg worden samengesteld als het om groepen gaat, zoals voor bedrijven, organisaties en instellingen.

   Demo, kijk eens hoe leuk compr
   Will doet het voor, workshop Portugal.

   Het huis in Portugal biedt een heerlijke accomodatie voor workshopdeelnemers, er zijn 5 ruime luxe slaapkamers met privé badkamers en een fantastisch zwembad. Rondom zijn er terrassen met inspirerende uitzichten op de bergen en de zee en de omringende sinaasappelboomgaarden. Tijdens de ochtenden wordt er geschilderd, de middagen kunnen zelf ingevuld worden.

   Actueel

   Schilderweken Portugal met logies en vol pension (prijs op aanvraag).
   Eendaagse Workshops inclusief lunch 70 euro. Alleen lessen: 25 euro per halve dag.

    

   Aanmelden of informatie aanvragen