Add Your Tooltip Text Here
Add Your Tooltip Text Here
Add Your Tooltip Text Here
Add Your Tooltip Text Here
The-Performance-65x55-cm-groot1lichter

Will Kellermann

International Artist | COLORIST

Will Kellermann

portugal paintings

Will Kellermann studeerde kunst aan de Academies van Tilburg, Den Haag en Zürich. Ze had haar eerste tentoonstellingen in Zwitserland, waar ze kunstleraar was aan de Internationale school. Terug in Nederland kwam haar carrière in een stroomversnelling en werd ze bekend door haar unieke Silkcolors©, schilderijen op zijde.

Net zo fascinerend, kleurrijk en expressief zijn haar aquarellen (Lid van International Watercolour Society-Holland en Watercolour Institute Belgium).

Will Kellermann is een flamboyant persoon. Haar werk kenmerkt zich door een rijkdom aan kleuren. Ze kijkt met een open blik naar de wereld en leert de toeschouwer daardoor met een geheel nieuwe visie te kijken.

Will Kellermann ontdekte Portugal op een van haar vele schilderreizen als gerenommeerd ‘plein air’-schilder. Ze is gefascineerd door de levendige authenticiteit van het Portugese landschap, de mensen en de verrassende lichtinval.

Geen wonder dat ze een atelier heeft in de prachtige stad Tavira in de Algarve en diverse tentoonstellingen in verschillende galerieën. Tijdens deze tentoonstelling toont ze ook een kleine serie van haar unieke Silkcolors© waar ze internationaal zo bekend om is. Zelfs China heeft ze ontdekt.

In haar olieverfschilderijen vangt Kellermann de schoonheid van Portugal met het authentieke gevoel van Saudade en Sabores.

Haar boek over haar werk draagt ​​de titel “Het Romantisch Avonturisme” en beschrijft haar werk zoals ze is: romantisch en avontuurlijk tegelijk.

ATELIER NEDERLAND
Gasthuisstraat 31 | 5301 CB Zaltbommel

+31(0)651146019

ATELIER PORTUGAL
Rua Rotery Internacional 29 | 8800-405 Tavira

Scroll naar boven